Creare Website Prezentare CONSTANTA 

Realizare Site de Prezentare Complet

Cautati un site administrabil, cu design 100% responsive, optimizat pentru motoarele de cautare dar si servicii conexe?

SITE ADMINISTRABIL

Fiecare site realizat beneficiaza de panou de administrare inclus pentru o manageriere rapida si eficienta a paginilor, a imaginilor si a celorlaltor informatii afisate in site-ul tau.

DESIGN RESPONSIVE

Asiguram design responsive pentru ca vizitatorii sa poata parcurge in conditii optime site-ul de pe PC, laptop, tableta sau smartphone.

SEO INCLUS

Oferim solutii 100% optimizate SEO pe care sa le putem promova ulterior cu usurinta. Asiguram o indexare optima in Google, un cod sursa curat si o viteza de incarcare excelenta.

LOGO PERSONALIZAT

Ai nevoie de un logo personalizat si de o identitate vizuala pe masura anvergurii companiei tale? Apeleaza la noi pentru a primi un logo sau bannere profesionale.

GALERIE FOTO

Modulul de galerie de imagini este gratuit pentru orice site realizat si va permite introducerea unui numar nelimitat de poze in site. 

INCARCARE RAPIDA

Incarcarea rapida a unui site este un real obiectiv pentru agentia noastra. Vom optimiza la maxim fiecare pagina a site-ului tau.

PAGINA DE CONTACT

Pachetul de creare site include realizarea unei pagini de contact de calitate. Incorporam harta pentru a defini locatia companiei, includem formular de contact si alte detalii.

SOCIAL MEDIA

Compania are un cont de Facebook, Instagram sau Linkedin? Ne ocupam de asocierea acestora cu noul dumneavoastra site de prezentare. 

EMAIL PERSONALIZAT

Utilizand domeniul companiei tale vom configura un email de forma nume@firma.ro pentru o identitate cu adevarat profesionala.

BLOG INTEGRAT

Integram un blog modern cu acelasi design ca site-ul principal pentru a putea publica stiri, noutati din interiorul companiei sau oferte speciale.

PAGINI NELIMITATE

Solutia noastra este complet administrabila si include posibilitatea de a adauga, edita sau sterge paginile foarte usor. Nelimitat pagini si articole pentru afacerea ta!

MENTENANTA

Ce este mentenanta? Garantia ca site-ul companiei tale va fi intotdeauna functional si pregatit pentru a le oferi vizitatorilor informatia pe care acestia o cauta.

SUPORT TEHNIC

Pentru a rezolva in timp util orice problema pe care o intampinati,  oferim suport tehnic in timp real, atat prin email cat si telefonic.

GOOGLE ANALYTICS

Toate site-urile realizate sunt conectate la Google Analytics pentru a putea analiza in timp real traficul site-ului dumneavoastra.

SECURITATE

Site-urile sunt securizate printr-un modul profesional impotriva intruziunilor neautorizate si beneficiaza de back-up lunar pe server extern.

REALIZARE FOTOGRAFII

Putem realiza fotografii de calitate cu locatia/produsele dumneavoastra pentru a le integra in site si a crea imaginea perfecta a brandului.

REALIZARE VIDEO

De asemenea putem realiza un video de prezentare al companiei / produselor dumneavoastra, care sa includa un montaj si coloana sonora adecvata.

PROMOVARE

Realizarea site-ului este doar un simplu pas in acest drum catre succesul online al companiei tale. Va oferim consultanta gratuita pentru a alege cele mai bune solutii!