9 martie 2015

Branding

Branding si Identitate Viziuala Servicii Publicitare Agentie Constanta

GRAFICA SOCIAL MEDIA

Retelele sociale ne arata ca este suficient ca un mesaj sa fie transmis o data pentru a fi distribuit de mii si milioane de ori. Continutul grafic care insoteste postarile lansate pe Facebook, Instagram sau alte retele sociale implicate in promovarea unui business stimuleaza gradul de interactiune al mesajului cu audienta careia va adresati, ceea ce incurajeaza un impact mai mare asupra acestui public. Fotografiile au un impact emotional sesizabil, actionand ca manifest in randul utilizatorilor.

BANNERE DISPLAY ADVERTISING

Un click este echivalentul unei conversii. Pentru aceasta, utilizatorii trebuie stimulati pentru a accesa un banner prin elemente de grafica si mesaje strategic plasate. Identificam, selectam si profitam la maximum de potentialul celor mai eficiente elemente vizuale, facilitand contactul dintre audienta si bannerele gravate cu simbolul si motto-ul afacerii dumneavoastra. In online, prima impresie conteaza si este un apel la actiune pentru utilizatorii care alcatuiesc publicul-tinta.

PRELUCRARE IMAGINI

Continutul grafic reprezinta cartea de vizita a unei afaceri. Departamentul de grafica al Max1 Advertising prelucreaza fotografiile in conformitate cu standardele tehnice ale platformelor web, facilitand integrarea optima a imaginilor editate profesional in continutul de tip text ce urmeaza sa fie distribuit pe retelele sociale. Prelucrarea foto este un serviciu care poate fi contractat inclusiv pentru integrarea optima a imaginilor de produse regasite in magazinelor online.

DESIGN MATERIALE PUBLICITARE

Pe langa serviciile de creatie online oferim si servicii de calitate pentru designul materialelor publicitare offline: carti de vizita, cataloage, brosuri, roll-up bannere, outdoor media. Noi iti realizam design-ul grafic si machetarea (pregatirea materialelor pentru tipar) la preturi extrem de avantajoase, indiferent de suportul ales. Signalistica si afisajul publicitar sunt destinate campaniilor pe termen mediu sau lung. 

Branding si Identitate Viziuala Servicii Publicitare Agentie Constanta